dimarts, 29 de setembre del 2015

LA MALA GENT. I
fixeu-vos per un moment en el que han representat els 200.000 vots llençats miserablement pels grans “Cabdills” d’Unió senyors “Hotel Majestic”, i senyor “dons”. Perdó, eh, ha estat un lapsus. Volia dir senyor Duran Lleida, i senyor Ramón Espadaler.
Aquests vots, si haguessin anat a Junts pel si com era lògic, haurien estat suficients per fer president a l’Artur Mas, sense haver de mendicar ni negociar amb cap altra partit. Però, aquests dos pròcers únics a l’Univers, no son pas babaus del tot, i han sabut esperar el moment oportú per escindir-se, i perjudicar no, a en Mas, que també, sinó als catalans de ment sana que volen el millor pel nostre país.
Ara més que mai, ha quedat clar que aquests genis de la política s’han sortit amb el que volien, que era clarament afeblir el catalanisme, i quedar bé amb els seus amos de Madrid. Jo que sento un fàstic absolut pels de Cs. Ja que en Rivera no és mes que un oportunista sense entranyes i la Inés, una espanyola que acompleix amb el seu paper d’infiltrada, al menys donen la cara. En canvi aquestes deixalles d’Unió, fan veure que senten amor per Catalunya, i el que fan es perjudicar tant com poden.
Només dir: Carrasco i Formiguera; si des de l’infinit hi poder fer quelcom, envieu-los un metafòric llamp que no en deixi ni les arrels!

Narsuri.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada