dijous, 17 de setembre del 2015

 JA HO DEIEN ELS DE LA TRINCA.
Recordeu aquella de la Trinca que deia sobre els Borbons de nom Felip? Vindrà el tercer i després el Quart. De tants Felips, Déu nos en guard!
Doncs bé, aquest que tenim ara, ja és el sisè, i pel que sembla, com el Jesucrist segons l’Evangeli,   ha crescut  ”Amb bondat, i saviesa”.
Mirat d’aquesta manera, i tenint en compte que el nostre estimat Felip ha crescut tant, tenim que el nostre actual, King amb la seva altura, culte i savi com diuen  que és, quant els seus mentors i escribes li redacten  els discursos, i explicacions, ho deuen tenir tant fàcil, que por ser dia a venir inclòs se’ls aprengui de memòria, el qual per a un borbó ja seria el súmmum.
L’altre dia,  veien la seva reialesa i dignitat (no dic imperial perquè d’imperi res de res si no pensem amb Catalunya, últim bastió Borbònic), em vaig poder donar compte quan d’acollonit estaba l’Obama al seu costat. (Ha, ha) No és estrany, doncs, que pressionat pel King d‘Espanya, a la vegada també recolzat per un home que mostra la seva saviesa cada vegada que obra la boca, el ministre d’exteriors, Margallo, (Altra ha,ha) el  pobre Obama, se sentís cohibit i amb veu plorosa defensés la unitat de la nació espanyola contra els maleïts separatistes.
Mirat fredament, es lògic, que un home que és rei perquè el seu pare cansat de matar elefants i tot tipus d’animals (excepte la Corina que encara és viva)el va imposar, i al que a la vegada l’havia imposat el Caudillo, que a la vegada ho era “Por la gràcia de Dios”, tot plegat mostra tanta legitimitat i tant dret,que la única cosa que podem fer els seus fidels“subdits” es callar o en tot cas, pregar al Déu impositor de reis i capdills, que ens el conservin per a molts anys. Amb un president com en Rajoy, i amb un capdavanter com ell, en Felip IV qui podrà contra l’imperi?
Narsuri.blogspot.com.es



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada