dimecres, 9 de setembre del 2015

ALTRES REFILETS
Aquest, en Morenès, com que es veu que es dedicava a fabricar armes, mostra ser un bon obrer i fidel a la empresa, ja que fa propaganda perquè l’exèrcit en pugui utilitzar, (contra els catalans, és clar). Si jo fos l’empresari, li donaria un plus de productivitat.
No us fa molta tristesa veure que  persones que no han fotut mai brot  i que no sembla que serveixin per a res, siguin els líders polítics d’alguns dels partits polítics catalans? Repassem-ho. Iceta. Un flam passat de data que gronxa com un “idem” . Heerera, i Camats, = a la fam i les ganes de  menjar, però res positiu. En Lluis FRANCO, (Rabell) que va fotre enlaire la empresa que tenia, i ara vol acabar amb tots els empresaris. Anarquisme pur, i maligne. L’Espadaler. Que amb ulleres o sense (que grosses i maques són les seves, he?), deixa clar que no te ser per a dir, no sap com dir-ho, però si li posen un micro pel davant, no calla mai i gaudeix més que un gos amb un os. Passarà a la posteritat per no haver fet res de bo per a ningú. La Colau, la desinteressada i protectora d’indigents, que te una ONG que, junt amb la seva parella en treuen uns tres milions a l’any. I és clar, la Arrimadas. Amb política, no sembla que hi entengui res, però com que és tendra i està de bon veure, segur que molts se li “Arrimaran”. Ja Vaig dir dies endarrere. Us imagineu ella i en Rivera desplladets tots dos en una foto? Segur que arrasarien.
Que us hi aposteu que totes les deixalles d’Unió, els grans Duran, Espadaler i no sé si algun altre, d’aquí a un any, o poc més ja són socis de PP, o, Cs, (fuerza Nueva, crec que ja no existeix, que si no...)
Hair, el gran cabdill Rajoy va visitar la Seat aquí a Catalunya. Curiosament, no hi vaig veure ni un polític català. Maco, oi?
Narsur.blogspot.com.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada