dilluns, 5 d’octubre del 2015

UN REFRANY CASTELLALA MOLT ADIENT.
Tothom sap que les  llengües que utilitzem els d’aquí a casa, que són majorment Català, i Castellà, són unes llengües molt riques en tot tipus de refranys. Avui, pensant amb el nous redemptors espanyols  Ribera, i Arrimadas, me’n ha vingut un a la memòria, que com que no recordo gaire com era, posaré les dues versions. La Primera: “Quien con crios se acuesta, mojado se levanta” La segona: el primer tros igual, per en lloc de mojado; “Cagado se levanta”
Això ve a compte,  en veure aquest parell de nens macos, que sense cap experiència, volen arreglar el país. Clar, que jo tinc el dubte de: Volen arreglar el país, o ens volen ben arreglar a tots? Veig més factible la segona resposta.
La meva reflexió, ve a compte que sempre s’ha vist que per conduir un país amb dignitat i justícia, s’ha de  tenir molta experiència. Saber sofrir molt, i tenir-los molt ben posats, i precisament en Ribera que ens ho va ensenyar tot, la única  cosa que va amagar amb una sola mà, va ser això. Que opineu? NO es pas bon símptoma, oi? La Arrimadas,  que segurament que despulladeta també faria molta patxoca, d’aquest òrgan, tampoc ens en podria mostrar res.  No ho sé, però crec que val la pena pensar-hi.
Això és aplicable a la Colau i a la seva parella. Aquell savi argentí que com la majoria dels del seu país, tenen el seu abandonat a desgrat que és riquíssim i van per tot el món donant lliçons.
Ja veurem que dirà la història d’aquest parell de parelles.
Narsuri.blogspot.com.es



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada