dimarts, 23 de setembre del 2014

UN GRAN DILEMA
Avui, aquesta dona miserable i esgarrifosament lletja de nom Rosa Diez, a tornat a atacar Catalunya, amb una mala bava pròpia de ella mateixa, i poques persones més.
Ara, vull expressar el meu dilema: Aquesta dona es tant despietada i dolenta perquè és tant lletja, i es vol venjar del món?, O, és tant lletja degut a la seva maldat?. Haig de reconèixer que soc incapaç de resoldre aquest atzucac. El que si conec, és que les seves idees no són pas massa profundes, donat que ha canviat de partit dues o tres vegades, i com que ningú la aguanta, te de buscar-se quòrum en un altre varal polític. Tampoc conec, si és casada, viuda, soltera, o amb “parella de fet”, o si te fills. Suposant que tingui algun familiar dels que he esmentat, tinc de dir-los que els acompanyo en el sentiment, i els elogio sincerament pel seu mèrit. Aguantar una harpia axis, està a l’abast de molt poques persones.  
Heu de reconèixer, que seria bo de veure que en podria sortir d’un esser aixis, barrejat amb el nen maco despulladet Ribera, que ara diuen que negocien per ajuntr-se. Deuria ser com allò que diuen; ajuntar-se la fam amb les ganes de menjar.

narsuri.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada