dissabte, 6 de setembre del 2014

BENVOLGUT EX PRESIDENT, EX HONORABLE I EX ETC. ETC. 1
Davant l’allau de critiques i comentaris de tot tipus i de tota condició que ha originat la vostra confessió d’haver-vos apropiat de diners públics, (Les veus “sàvies i autoritzades”  parles des de tres milions, fins a tres mil milions, que com es veu ésuna petita diferència) i un cop sortit del desconcert inicial, deixeu-me que us doni la meva opinió que no crec que sigui pitjor ni més esbiaixada que la majoria que hem sentit aquests dies. Com que l’eslògan del meu blog, és ; Contra tot”,  no aniré a favor vostre, ja que fins que la “Justícia” ha,ha, no es pronuncií, no em veig capacitat per opinar ni en sentit ni un altre, però si, que aniré en contra de tants i tants miserables que quan estàveu en el poder encara que us odiaven o envejaven, us feien “La rosca” i que ara, us deixen de volta i mitja. Dissortadament, la ignomínia humana és una cosa tant vella com la mateixa humanitat.
A nivell de l’estat espanyol, ja era d’esperar, que tant polítics com periodistes (les dues plagues creades per Déu per a confondre i pervertir el món, i que em perdonin els pocs honestos de una i altra professió que segur en algun lloc existeixen, però que difícilment triomfen) es bolcarien en contra vostra per a fer-vos e tot el mal possible. El que és més llastimós és que persones de casa,  de tant baixa condició humana com la del morro operat i tort, la Camacho, o el nen meravella Rivera, que va nàixer  políticament nu, per a mostrar al món la seva vellesa corporal, ja que la intel·lectual i espiritual, fins ara està per a veure, siguin capaços de dit tantes barbaritats, sense tornar-se vermells. Seria llarg de esmentar, però els mediocres de tot pelatge i i de tots els patits, que mai han sobresortit, ara intentaran fer-se escoltar per assolir la fama, a base de tirar sobre vostre, tota la porqueria als seu abast. Això, si parlem dels encara joves. Quan als de la nostra edat que ara us destrueixen, n’havíeu la sentit algun que us defenses quan vareu ser  a la presó en la època d’en Franco per defensar Catalunya? Quan oportunistes som les persones! I que poc costa fer mal, (o procurar fer-ne sense aconseguir-ho). Clar que eixís anem.
Sigueu més o menys culpable, tots els fatxes d’Espanya emmerdats fins la gola amb tants “Gurtels” Barcenas, i altres (no oblidem els que  governen l’estat, cent per cent fatxes declarats, o als del justicier partit PSOE també amb l’aigua al coll quan a merders),  us hauran d’estar eternament agraïts, ja que els mitjans d’opinió especialitzats en fer mal sense proves, ara han deixat tranquil a tothom i s’han acarnissat amb vos que a més de decalar-vos culpable,  sou una cosa tant mal vista com és un català front als “Conqueridors descendents dels creadors de grans imperis” Seguiré.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada