dijous, 18 de setembre del 2014

MÉS COSES ESTRANYES.
Quan jo torni a nàixer, que segons els budistes serà aviat, posaré com a condició tenir les qualitats físiques, morals i intel·lectuals del gran i excels Cuní.
Dic això, perquè quasi cada dia, el gran diari del “Grande” ens mostra (pagant nosatres) grans fotos de l’eximi, on se’l veu aguantant-se la barbeta, cosa que mostra clar que és tanta la seva sapiència que la columna vertebral per si mateixa no pot aguantar. Quan el miro, l’envejo sincerament, i penso; Que formós!, i quanta saviesa!
Moltes vegades, he estat temptat de parlar de l’Albert Rivera, però és tanta la misèria moral que veig en aquest trist personatge, que a la fi he renunciat a fer-ho.
Un home que no te cap idea brillant pel bé de Catalunya, i que l’únic desig que té és fer-se conèixer per a veure que en pot treure per surar, i viure del conte, a base de titar merda sobre tots els seus rivals, no mereix pas perdre-hi massa temps. A més, ara, cada dia mostra una cara més demacrada i pàl·lida, que fa pensar que els seu organisme li està fallant. Pot ser que la seva maldat el condemni?
Evidentment, i després de confessar-se culpable, no seré jo que defensi a Jordi pujol. El que és realment trist, és que la majoria d’habitants del planeta, que no han robat perquè no han tingut ocasió, ja hagin jutjat i condemnat al reu confés, sense esperar que la “justícia” doni el seu veredicte. Tant vell,que ja soc, i en cara no he arribat a comprendre com les persones, com més ignorants, més  malèvoles són. Pobre planeta, amb aquests “Homo sapiens”. Clar que el tipus de periodistes que ens alliçonen no poden donar cap altre fruit ni gaire diferent ni més  bo.
narsuri.blogspot.com.es



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada