dissabte, 6 de setembre del 2014

BENVOLGUT EX HONORABLE  2
Ara, senyor Pujol, voldria parlar del que jo crec de tot plegat, del que crec dels vostres detractors tant abundants, i dels motius que penso que us han portat a aquesta situació. Anem als detractors.
Desprès de tants dies de critica ferotge, hem  pogut veure quan proporcional a la inversa, és la qualitat moral i intel·lectual dels que us critiquen. A nivell dels politics casolans, i com ja he deixat entreveure, els dos pitjors, són com no? La morruda de la cara untada, Alicia, i en Rivera, -per cert ara amb cara de tísic - dos roba peres als que els segueixen únicament quatre fracassats,  i ressentits. Després,  vindrien tota aquesta caterva de fracassats del   PSC, que com que s’han ensorrat rotundament, ara, gaudeixen aferrissant-se sobre la vostra confessió. Tot seguit, tenim Aquesta meravella que en poc temps ha sortit del no res, anomenada Ada Colau, que durant uns dies, la gent va creure que era una persona justa en anar contra els lladronicis bancaris, però que ara ha ensenyat el llautó creant ja un partit pe a poder com tants,viure de la rifeta. Com deuen gaudir els banquers en veure en que   s’ha convertit la seva justiciera. Molt més mesurats, han estat altres partits autòctons com Esquerra, Iniciativa o les CUP que eren els menys obligats.
A nivell de premsa, escrita o parlada -i això us hauria de fer pensar- els que més us ataquen són els que heu  finançat durant anys, i que es creuen posseïdors, de tota la saviesa i veritat absoluta, amb figures al davant totalment úniques en la historia.
A nivell nacional, i com era d’esperar, tots se us han tirat a sobre com llops, de dretes i esquerres, donat  que vos per a ells, sempre heu estat com una pedreta dins la sabata. Ara que vos us haveu inculpat, ha arribat la seva hora. Axis, són els miserables
Ara deixeu-me dir que crec que us heu precipitat, i si en lloc vostre hagués estat el cas dels del PP, o PSOE, com a bons “Hidalgos castellanos” haurien fet allò tant de la meseta de “Sostenella i no enmendalla” Sols cal veure els merders immensos de tants Gurtels, Eros andalusos, i molts etc, i no passa ben res. Han dimitit ells?
Com que no em queda espai, deixeu-me que us digui que per primer cop a la vida, estic d’acord amb en Felipe G. Que diu que vos no heu delinquit  sinó que ho heu fet per tapar les grans barrabassades dels vostres familiars, i tal vegada – crec- sota pressió de la cònjuge. Recordeu allò tant francès “Cherchez la femme” És trist, però penso que un home que vulgui lluitar per un país,  no hauria de tenir família de cap tipus ja que sempre són un llas. Sort, Jordi. Crec que us la mereixeu.
narsuri.blogspot.com.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada