diumenge, 14 de setembre del 2014

PENSAMENTS ESTRANYS
Jo que ja he arribat tard al fenomen de la homosexualitat, el qual no m’atreviria a jutjar ni en favor ni n contra per falta de coneixements, i  sensacions, després de veure la profusió d’imatges de la Alicia Camacho i de la Victòria Alvarez, dels últims dies en tots els mitjans,   no he pogut deixar de pensar que no és estrany que molts homes prefereixin aparellar-se amb un del seu gènere, molt més normal i previsible, que caure en mans d’uns essers tant  recargolats, i d’idees tant extremes, i a sobre d’això, tant  lletges.
                                   =       =       =
Escoltant les últimes i  tan profuses declaracions del gran conseller Espadaler, i com no, les ja habituals del seu cap de files Duran, reconec la meva incapacitat de copsar si aquests personatges públics pensen realment el que diuen, o si com en les novel·les policíaques, són un “talp” en aquest cas pagat pel partits dels justiciers espanyols, o sigui el PP d’en Rajoy, la vivoreta Saez, o la Cospedal que sembla que parli sense anima i tants d’altres del mateix calibri. No sempre ni de bon tros, estic d’acord amb en Junqueres, però crec que fa molt bé el seu paper d’exagerar les seves declaracions, ja que eixís fa més centrades i plausibles les d’en Mas, que són les que realment tenen valor. Fa  molt temps que ho dic. Ai, Convergència si no et desfàs d’aquesta Unió!
                             =       =         =
Altre floronco i no petit que té Catalunya, és quest noi que últimament es va assecant  i posant ulleres (jo, penso que es torna tísic, de tan fer mal) de cognom Rivera. Ell, que té un discurs molt limitat, però ple t’insidies i mentides encobertes, fa veure sempre que treballa en favor dels desvalguts, i eixís,  ha aconseguit un cert públic d’envejosos, i descontents que li fan la gara, gara.  No aconseguirà mai gran  cosa, però posa molts contents als imperialistes del PP. Aquest noi i la Camacho tal vegada formarien la parella perfecta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada