dijous, 18 de setembre del 2014

ALTRA COP EL DÉU
Donava per amortitzat el celestial Cuní, i no en volia parlar més, però per gran dissort, repassant avui el diari, del “Grande”, (encara em queda un més de subscripció) he tornat a veure una plana entera de propaganda, on es veia l’incommensurable, disposat a destrossar al president de la Generalitat.
Els que mirin aquesta entrevista, veuran un home, en Mas,  que farà tot el possible per explicar les seves idees,  en front d’un “Teologal”, en Cuní, que no li preguntarà perquè el president pugui expressar pensaments, sinó que farà tot el possible per demostrar-li que ell, és molt més savi i intel·ligent que l’entrevista’t, i un cop més farà mans i mànigues per empetitir-lo com acostuma a fer a tots els incauts que cauen a les seves mans.
Ja entenc, que els politics, no tenen més remei que posar-se en mans d’aquestes persones. El que no veig tant clar, és com s’han de posar en mans de professionals que en bona part viuen de les subvencions que els atorguen els polítics, com és el cas palès de l’esmenta’t diari i cadena de TV.
De totes meres, li desitjo tota la sort del món, i tinc la convicció, que el president és prou intel·ligent per lluitar davant del Déu.
En fi, com deia aquell, Déu, (el de veritat) hi faci més que nosaltres.

narsuri.blogspot.com .es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada