dissabte, 25 de novembre del 2017

                               EL TERMOMETRE
Les eleccions que el proper mes tindrem a Catalunya, seran el termòmetre més segur per a mostrar el grau de depravació i misèria moral i política en que ha caigut el nostre pobre país.
Entre la gran i del tot  innecessària diversitat de partits i agrupacions polítiques que tenim a casa nostre, (Jo sempre recordo que els EEUU, només tenen dos partits polítics amb 330 milions d’habitants,  i aquí a Catalunya n’hi ha un fotimer, la majoria sense solta ni volta) n’hi ha un de concret, que es mes maligne i depravat que la púrria del PP, o que la deixalla moral del PSC.
Com que tothom coneix abastament qui son els integrants dels esmentats dos partits, no hi perdré gaire temps en ells, però si que vull dir que no obstant el poc que m’agraden, reconec que en certes èpoques han tingut integrant de molta vàlua darrera d’ells, amb errors consentits o no.
Aquest partit al que vull referir-me, Ciutadans,( o ara sols , Ciudadanos; ja no han de dissimular),  en canvi, es la creació encoberta de una sèrie de ments privilegiades dels alts estaments de la ecònoma i la política  encoberta. D’aquells que mai donen la cara, però que busquen  saltimbanquis, cara dures i gent depravada i sen se escrúpols que am tal de tenir notorietat, i tirar-se una gran vida sen se haver de pencar i són capaços de vendre’s pares, mares tota la família i si convé tot un país. Com es el cas d’en Rivera, la cosa més semblant a Hitler, la Arrimadas, Filla i neboda d’acèrrims franquistes, o en Cañas semi pròfug pels seus tant especials negocis. Els grans Girauta, Carrizoza, Pàramo que mai han fotut brot.  En Nart i tants d’altres que no sols no han treballat mai, no han fer absolutament res útil al nostre país, i es proclamen redemptors de Catalunya.  Oi que valdria la pena preguntar-se com gent totalment negativa i improductiva pel país poden sentir-se amb dret a ma negar-nos a tolts? Eixís doncs, tenim que segons com els vagi en les eleccions, serà el termòmetre mes clar del futur del nostre país. Catalans! Penseu que si aquesta deixalla de gent estan on estaran, es perquè algú els ha finançat. I, si els financen, es perquè  esperen d’ells treure’n un bon profit evidentment en contra nostra. Són dolents, odien tot el que es català i si arribéssim a caure a les seves mans -Déu no vulgui-  ja seria la fi. Per això, amics,  perquè no ho hagi d’arreglar Déu, fem nosaltres tot el possible, no votant-los, i procurant que els nostres amics i coneguts no els votin perquè aconseguim fer-los veure de quina gent es tracta. Amen.

Narsuri.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada