dilluns, 13 de novembre del 2017

DIVAGACIONS
A mesura que passen els dies i ens acostem al  21, veig menys clar la cosa de les eleccions. Que persones dolentes com el Mariano, i tot el seu equip hagin posat tant fàcil de cop i volta que puguem votar, em fa mala espina. Una de dues; o força molt superior els ha obligat i no sé veure quina força pot ser, o estan preparant una ensarronada. Tant de bo m’equivoqui.
Ara llegia  Nació Digital, i una noticia deia que el PP  volia treure profit electoral buscant en els calaixos de la Generalitat. La pregunta seria, quan els catalans deixarem de ser tant gamarussos. I que, que busquin? I què que trobin quelcom reprovable? Com poden els del PP acusar a altra gent d’anar bruts si en no son més que un total i gloriós pilot de verí, merda i porqueria. Ells els del PP, coneixen de sobres que són una colla de perversos miserables, però fan  com qui no se’n assabenta. Només cal escoltar en Rajoi, que se sap corrupte del tot, i quan parla en públic, només li falta un lliri a la ma. Deixem-nos de tant purisme, i mirem d’entendre que per tractar amb porcs, no pot fer por la merda, i que per tractar amb assassins, cal portar l’arma a la ma.Del mateix estil, son els del PSOE, PSC, l’exemple més flagrant, es l’Iceta, capaç de rebolcar-se en  tot tipus de merders amb tal d’anar fen t la viu, viu, encara que ja ni els seus se’l creguin.

El que queda clar, es que ara que en Racoi “Y su mariachi” han  establert el 155,  els tres gran s líders, de PP i Cs. Garcia (Albiol) Rivereta i Arrambades, ja s’han tret la careta, i en qualsevol moment i ocasió aprofiten per parlar la “Lengua del Imperio” i s’han oblidat que són catalans de “Socarrel”. Clar que el català per a “líders mundials” com ells no dona la talla. Ho hem d’entendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada