diumenge, 12 de novembre del 2017

            BREUS
En Santi Vila, diu que si el PDcat no canvia, ell donarà un pas al costat. Mirat fredament, a qui li interessa el que faci aquest individu si no es a ell mateix? Si al menys compleix, i dona aquest pas, no  tindrem de veure tant sovint la seva desagradable figura.
En Pisarelo, ara esta dient que planten  als sociates den Collboni a l’ajuntament de Barcelona. Recollons, be els hi ha prou costat! No es pas que aquesta “Melangèe” que governa Barcelona siguin molt del meu agrat, (cosa que tampoc els deu importar) però al menys s’han tret de sobre la contaminació del  gens agradable, repulsiu i greixós Iceta.
Parlant de l’Iceta, mai l’havia sentit gallejar tant, ni amb un espignet tant estrident. Amb que el deuen drogar a aquest subjecte?
Ara per allà als Madriles, comencen a dir que els incorruptes d’en Rivera i la Arrambadas, també estan immersos en greus cassos de corrupció que no han acabat de concretar. Esperem i ens en fotran les calces plenes. Com  deia el meu estimat amic el “Barraquer” Ja pots comptar; putes i lladres!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada