dissabte, 4 de març del 2017

          DIVAGACIONS SENSE IMPORTÀNCIA
Dèiem l’altre dia de la diferència entre una ampolla  plena de gasosa, (Felip VI)  i al seu costat un petit flascó ple de verí. (La vivoreta Saez). Avui, veien al immens ultra dretà Garcia Albiol, atacant als catalanistes, i al seu costat, al petit i quasi invisible Coscubiela en la mateixa línia. Després, Pàramo, Carrizoza, i com no el formatget del PSC Iceta,  han treballat mai? Han fet res de profit aquesta gent? Aquests polítics de mig pel surten amb més quantitat que els bolets “Mataparents” a la tardor. Pura gasosa tots ells, però cobren da mes, els p...!
                    ....................................................
Haig d’acceptar, que per com la vaig conèixer, pels seus escandalosos començos escratxosos, la gran Colau, no em queia gaire bé. Ara bona i prenyada, amb aquell volum immens que no sabem on pot arribar abans de parir, em fa vertadera basarda, i quan la veig, faig allò que diuen els Francesos: Touchons du bois! Essent tant poc galdosa, s’hauria d’exhibir tant aquesta super dona?
                    ............................................................... 
Veient en Rato i en Blesa, passejar-se tant tranquils amb  aquella mitja rialleta, em ve una gran tendresa al cor i els agraeixo fermament que no sen fotin a rialla oberta i amb tota sonoritat. Mai ningú  ha manegat tant al pròxim, i n’ha sortit tant bé. Però, com amb tot,  tenim de buscar ka diferència: Són del PP. Si fossin uns “Roba peres”, tindrien cadena perpetua.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada