dimarts, 14 de març del 2017

Ben volgut senyor Sanchis.
No sé si em recorda. Soc en Narcís Suriñach Bach, antic component de l’Aula de La Gent Gran de la Uvic, el qual vaig tenir el goig de poder fer-lo venir a fer unes xerrades a les nostres reunions setmanals..
En primer lloc, felicitar-lo sincerament per al seu nomenament, ja que jo encara que ja mol vell, sempre he estat un fan convençut de les seves idees i de la seva manera de manifestar-les.
En segon lloc, demanar-li per favor, que doni un gir al sistema actual de la durant molts anys havíem anomenat la Nostra, i que ara últimament ens avergonyim massa sovint de les actuacions de molts dels seus components. Que els (i les,ep!) corresponsals  i redactors recordin que els que els escoltem no volem sentir les seves opinions molt sovint esbiaixades, sinó que el que volem es conèixer els esdeveniments reals del diari esdevenir mundial. Tots, som molt bons, i molt  caritatius, però el que no pot ser que la única televisió que ens pot representar, es dediqui a ser únicament una ONG; per cert molt esbiaixada.
Senyor Sanchis: es la meva opinió, però també la de moltes de les persones de Vic, amb les que parlo sovint.
Li desitjo molta sort, i també que si la “Crosta” li deixa, pugui deixar la seva petjada a TV3.

Ben cordialment, Narcís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada