dissabte, 18 de març del 2017

                 DEIXEM-NOS DE “PUÑETAS” (castellà)
En el meu primer llibre escrit als primers anys del present segle, (2004 ) i publicat per la editorial ARA LLIBRES, al que vaig titular de manera burleta EL TRIOMFADOR MODERN, el qual de forma irònica es volia riure i mostrar al públic la trista i rastrera manera dels triomfadors actuals i que després de passar per la “becaria  correctora” va acabar essent L’EXIT,  i convertir-se en un llibre d’auto ajuda,  jo escrivia  el següent paràgraf:  La Llei i la Justícia, són unes deeses que deurien complementar-se i ser una conseqüència de l’altre. No obstant,quasi sempre coexistèxien  en permanent estat de lluita. Les lleis, estan fetes pels homes i gaire bé sempre per al seu profit. La Justícia, és un ideal, una entelèquia. Per aquest motiu quasi sempre venç la Llei de la ma dels poderosos obligant a la Ajusticia afer perjuri des seus deures i fins últims. I ara afegeixo; Serà per aquest motiu que la justícia en lloc de tenir la vista ben neta i clara, la pinten amb els  ulls tapats? Qui els hi tapa? Les lleis es clar... I les lleis, depenen del qui les fa, Oi?
Tot això, ve a compte per l’empatx de judicis que dia si dia també, en trobem en tot tipus de mitjans informatius, amb tants  embolics de lladronici encobert i de lluïts polítiques, on veiem uns homes, -jutges i fiscals,- que amb una verborrea extraordinària, i amb les seves togues negres, engalanades  amb formoses punyetes brodades en un blanc immaculat, van intentant portar l’aigua a seu molí, i com no, parlant de lleis, que la majoria de vegades si traguéssim la vena dels ulls de la justícia, els  empaitaria a colps d’espasa, i pot  ser fins la balança els fotria pel  cap.
Fixeu-se que en les deferències abismals que hi ha entre un tribunal, capitalista, un tribunal comunista, o ni una cosa ni l’altra, tenen res a veure. Fins si són del PP, o del PSOE.   tots parlen de justícia.  Però, eh?...
Per això, com que sempre em de tenir fe que la Justícia un dia o un altre trobi algú que li tregui la vena dels ulls,  els engegui a fer punyetes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada