dilluns, 10 de novembre del 2014

SECUELAS
Quan una malaltia és molt greu, i s’arriba en certa manera a millorar o simplement s’allarga  massa,  sol deixar el que els castellans en diuen “secuelas”, les quals amb no gaire temps, porten a una degeneració del cos malalt, o bé,  directament a la mort.  Intentaré explicar-me, posant exemples de les dues nacions més riques de Sud Amèrica quant a recursos naturals.
Veneçuela i Argentina, que podrien haver-se equiparat amb els EEUU quan a benestar i nivell de vida, degut a la llarga durada de governs ineptes i corruptes, han arribat a la més profunda degradació amb les camarilles primer de Chaves i ara Maduro, en el primer de ells, i la Argentina, van retornar a el que en diuen la democràcia, amb un pilot de ineptes i pillets, que els han portat  nivell de pàries, i no seria d’estranyar amb la Cristina, un nou “Corralito”
Aquí a Espanya, quan la Transició, i segur pel  record del passat, els del  govern de la UCD, van fer mans i mànigues per fer surar el país, però dissortadament, els sens parió salvadors de pàtries del PSOE, amb els grans Felipe, i Alfonzo, al davant, (com s’han col·locat, els putes,he? De ser un parell de roba peres, ara tiren de la rifeta, sense límit) les coses,  van anar a pitjor, i després El gran  Aznar, ho va acabar de posar-ho en solfa.
El   que ningú no podia preveure, és que persones tant ineptes i  de tant poca  categoria com En Rajoy, la Vivoreta Saez, o el repressor Fernandez acompanyats d’altres camàndules per l’estil, provoquessin unes seqüeles tant nefastes pel país, com sembla que serà Podemos, una cosa tant esperpèntica que en cap país, ni China ni Rússia acceptarien. Ai Espanya! Que ho tens fotut amb aquest equip...
narsuri.blogspot.com.es




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada