dissabte, 15 de novembre del 2014

CARITAT CRISTIANA  I
Els últims dies, he sentit, i llegit, en diferents mitjans, les noticies sobre les dificultats econòmiques que passen dues insignes personalitats, com són cada una en el seu àmbit, l’ ex ministre de justícia de l’imperi espanyol, i el senyor bisbe del bisbat de Vic. Avui, parlaré de com ajudar el ministre, i un altre dia parlaré del senyor bisbe.
Pel que es veu, el, gendre del senyor Utrera Molina, home que  gràcies als argentins  ha retornat a la actualitat al cap  de tants anys,  el gendre doncs, el senyor Ruiz Gallardon,  després de la seva renuncia al més alt i compromès càrrec de l’estat, com és el de impartir justícia (?) es troba que el seu sou mensual, ha quedat reduït a poc més o menys a uns vuit mil euros al més, i sembla que per molt afinat que compti, no li surten els números, i te vertaderes dificultats per arribar a fi de més. Aquesta noticia m’ha deixat una mica astorat, ja que no es just –i mai més ben dit- que l ‘ex ministre de justícia passi penalitats econòmiques.
He fet números, i he vist que jo, desprès de treballar tota la vida (bé, tota no; nomes dels set, als setanta anys) i quasi bé sempre carregat de problemes,  arribo amb  prou feines a cobrar una pensió del deu per cent del seu sou, i he arribat a la conclusió que  encara que pot  ser fent un dia de dejuni a la setmana, cosa que la religió ens deia als humils que era molt saludable, li podria donar uns deu euros al més, però he vist  que no li solucionaria pas gran cosa. Per quest motiu, apel·lo a tots els votants del PP, que no oblidin a tant principal persona, i que com a bons cristians que tots deuen ser, -cosa que no dubto- recullin les aportacions necessàries  perquè  si no amb abundància, pugui viure al menys amb una humil dignitat. Havia pensat en que li atorguessin una targeta “blak” de les d’en Blesa, Rato i tants d’altres, però malauradament, sembla que ja no esta de moda. Que hi farem?
narsuri.blogspot.com.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada