dilluns, 17 de novembre del 2014

DÉUS A LA GLORIA, DÉUS A L’AVERN
Veient tant clar com mai el funcionament del “Reino de España”, si jo en lloc de vell carrincló tingues edat per fer negocis, faria tot el possible per no pagar impostos. Dic això,  en veure la diferència que hi ha amb els tractes a dos presidents esportius de molta anomenada. M’explico.
Agradi o no, qui va empènyer amb més força perquè el Barça sortís de la indigència política i econòmica a que l’havia abocat el franquisme,  amb Bernabeu al davant com a director d’orquestra, va ser en Nuñez. En  Montal, ja va fer la proesa  de portar en Cruyf, sense que la màfia blanca li pregués com va fer am l’argentí que ara és president d’honor post mortem a l’equip de la España Imperial,  però jo crec que qui va actuar amb més astúcia per a lluitar contra l’imperi decaient, però tot poderós, va ser en Jose Luis.
Ara, veient que a en Nuñez el fiquen a la presó per evadir impostos, i a en Florentino, li regalen 1.300 milions d’euros que pagarem tots “Los españolitos de a pié” per haver-se equivocat en un negoci, penso i em reafirmo que la Justícia, fa molts anys que més que cega, és una mòmia sense cap sentit dels que se suposa que ha de tenir, i com un titella de cartró, te una ma dintre seu que el fa moure i una veu que li fa dir el que els poders fàctics de l’estat consideren que els  és favorable.
No dic pas, que en Nuñez, sigui innocent, no ho sé. El que és clar, és que veient això  del Florentino que fa petita qualsevol altra animalada de les moltes que ja sabem,  si alguna vegada es pogués conèixer tota la veritat del que ha passat els últims cinquanta anys a l’imperio Español, ni el diluvi Universal, podria esborrar tanta vergonya. Però, bé. Qui mana, mana. Que hi farem? Ala Madrid!
narsur.blogspot.com.es



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada