divendres, 14 de novembre del 2014

EL SOMRIURE “FLORENTÍ”
Els que han llegit més o menys les teories de Maquiavel, coneixen de sobres que per triomfar en aquest món, el millor, és saber fingir i mentir de manera que mai, es pugui quedar com a mentider o culpable. D’aquest sistema, que a través dels segles s’ha anat polint i enfortint, se’n sol dir política “Florentina”. O sigui de mentida, falsedat, i dolenteria pura.
Aquest comentari ve a compte per que al diari Ara d’avui, es veu una fotografia d’un home precisament de nom Florentino, que riu de manera descarada, el qual ha mostrat ser el més fidel i exitós seguidor d’aquest sistema que encara que molt efectiu pels que el practiquen, no deixa de ser del tot deshonest, i maligne per la resta de mortals. Aquest home, en Florentino, (Fins el nom hi lliga) en un moment, que a “España” falten diners per tapar mils de  forats tots prou greus, sense oblidar que l’Estat, com a tal, deu un Bilió d’euros als europeus, ha aconseguit que de manera ràpida, i dissimulada, els bancs, -tant bona gent ells...- li hagin avançat 1.300.000 milions d’euros, que ens agradi, o no, pagarem els “súbdits” den Rajoy, i la vivoreta, amb el somriure benvolent del “nostre” monarca tant bo, ell,  durant un període de trenta anys.  – Quan deuran valdre els interessos d’un període tant llarg i que pagarem tots perquè en Florentino se’ns en pugui fotre a la cara?- On son els fiscals i jutges tant independents, ells, i tant rapits en actuar contra els malvats catalans?
Si cap llei pot aturar un furt, o lladronici tant flagrant, el govern d’Espanya, es mereix una revolució com la francesa de segles enrere. Clar, que no caldria pas tallar el coll a en Felipe i la Leticia, ja que a part de viure com a reis, i mai més ben dit, no hi pinten ben res.

narsuri.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada