dijous, 9 d’octubre del 2014

POBRA CATALUNYA AMB AQUESTS CATALANS!
Conec milers i milers de catalans amb cognoms d’origen forà que estimen amb tota sinceritat  la nostra terra, on s’han arrelat, i format família, i on a base de suor sofriment, i paciència, s’han guanyat la vida de la mateixa maneta que els autòctons, i inclòs molts han triomfat de manera significativa. Sortosament, són la majoria, però n’hi ha uns altres, i no son pocs, als que els pesa més el cognom, i els seus gens de “Raza conquitadora” i viuen a Catalunya amb la íntima convicció de que estan a la última colònia del gran Imperio espanyol, i procedeixen en els seus actes, amb aquesta convicció.
Entre els que defensen la singularitat de Catalunya, i mostren al món el greuge   econòmic de  la sangria monetària, se senten impotents en veure que després aquest greuge, serveix per alimentar a personatges tan miserables com Rodriguez Ibarra, o Monago, que de dreta o esquerra, son conscients que viuen d’ajudes alienes, i per que no se’ls acabi la moma, criden i despotriquen   contra els catalans insolidaris. Malauradament, com dic,  el problema més greu, és que molts dels que els escolten, com que no coneixen la realitat, se’ls creuen,  i  aprenen a odiar Catalunya, sense conèixer la realitat.
Tal com va la cosa, mentre qui governi sigui el PP, o el igual o més anticatalanista PSOE ho  tenim   molt mal parat.
Un   dels pocs mestres que vaig tenir després de la guerra, em solia dir: No t’enganyis  Siset; hi ha un adagi molt vell, que diu “Vinieron los Sarracenos, i nos molieron a palos, que Dios, ayuda a los malos cuando son mas que los buenos” i, no   t’enganyis; els Sarracenos que ens manen, són molts més. És una situació de mal resoldre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada