dissabte, 11 d’octubre del 2014

EL DIA DE “LA RAZA”
L’altre dia, veient per TV, a la Angelical i somrient Maria de los Llanos de Luna, gloriosa delegada del “Gobierno del Estado”  rodejada de militars,  parlant i glossant encesament el proper dia de “La Hispanidad” també dit de la “Raza” se’m removien les tripes, i pensava en els milions de morts de totes les races ameríndies des d’Alaska a la Patagonia,  que va comportar la “Evangelización de Amèrica”, i em recordava de tot el que havia escrit en el meu llibre La petjada dels Atlants, referent a aquest tema, on explico la ignomínia d’aquella conquesta, i on en el primer viatge de tornada, el tan elogiat Cristóbal colon, ja va portar les caravel·les plenes d’indis Tains  de la illa de Guananí, fets esclaus, per a regalar-los als “Reis Catolics”  Ha!,Catolics...
Si els milers de nadius, de centre i sud Amèrica que Ara viuen entre nosaltres, no tinguessin por de perdre la feina  i volguessin explicar la veritat del que senten i pensen, com m’han explicat a mi germans seus allà al nou mon, la gent de casa nostra que no ho coneixen, quedarien esgarrifats. Un fet tant important al món, i que ha canviat tantes coses a nivell global, és inaudit que encara avui, la advocada murciana de qui parlem, i que se suposa que té un bagatge cultural important, ho vulgui explicar com una proesa de política i religió, quan el nom real, no deuria ser altre que; massacra, i degradació. Com m’agradaria poder esplaiar-me en aquest tema! Ànim senyora Llanos!, No decaigui! Així, fem pàtria.
Anava per deixar l’escrit per acabat, quan he pensat amb tendresa ens els nadius de l’última colònia espanyola de nom Catalunya que encara no ha aconseguit la independència. Que en penseu?
narsuri.blogspot.com.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada