diumenge, 19 d’octubre del 2014

DEL DIARI ARA D’AVUI
1er. Llegint a la portada; Mas i Junqueras tenen la clau, m’ha fet recordar quan el “Conde don Julian” Carot, deia tot satisfet que tenia la “cagau” i per odi i enveja a Convergència, la va fer servir per obrir la Generalitat al sarraí “Taric” Montilla de la “Haljama” del PSC, que tant de bé va fer per al nostre país. Desitjo per a el futur  de tots, que els que el diari diu que la tenen ara, estiguin més encertats.
                                                 ****
2on. També a la portada, diu que Mas -Collell tindrà dificultats de tresoreria per tant, que no podrà pagar els serveis concertats. Això, si no n’hi hagués d’altres, ja seria motiu per votar la independència i poder-nos separr d’aquesta colla de pillos que encara s creuen en plena colonització. El problema, és altra vegada que no estem en mans d’homes d’estat, sinó de caps de partits polítics, de tant poca capacitat intel·lectual i moral, i com Herrera, Iceta, i tants etcs. Sense oblidar en Duran, que des del seu hotel de cinc estrelles allà a “Madrit”, amb els “gastos” pagats per tots nosaltres, vetlla de dia i de nit per al nostre benestar actual i futur. Aquí a Catalunya, en Duran no s’ha pas de preocupar; per això, ja té el gran Espadaler, que pot parlar hores amb frases boniques i ben escollides, sense dir rès.````
                                               ****
A la secció d’esports, donen diploma d’honor a en Xavi Hernandez Creus per la seva actuació al partit d’ahir. Me’n alegro de tot cor, ja que pel meu punt de vista, és dels que més ha contribuït al  contribuït a la gloria del BARÇA dels últims anys, i no sempre se li ha  reconegut el seu mèrit. Per molts anys Xavi!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada