dilluns, 27 d’octubre del 2014

EL SENYOR? ICETA. (El signe interrogant hi es amb coneixement)
Ja he dit en infinitat de vegades que no he  anat mai contra el socialisme, que en fons més o menys encertada, deu ser una opció com una altre, sinó contra els comandaments socialistes espanyols que per no perdre la mamella, no són més que un apèndix interessat de la caverna del PP, amb la diferència   que els fatxes, no amaguen gaire bé la seva maldat,  i en canvi, els sociates  espanyols, que odien tant o més als catalans, sempre es volen mostrar abillats amb la pell de xai, però com que els queda curta, mostren no solament la poteta, sinó tota la cua del llop, que és el que són sens dubte.
Aqui a casa, els que durant anys, seguien les consignes dels Celestials i incommensurables “Españoles” Felipe i “Alfonzo”, sense oblidar els Boyers, Borrells, Leguinas, i un llarg etc. de gent escollida, tots ells grans estadistes d’allà la meseta, sembla que ho han vist molt clar, i tots de la manera més discreta que han trobat, s’han anat despenjant, i han deixat el partit, o millor dit no, partit no,  el destrossat, en mans d’un parell de llumeneres tals com en Navarro, i en Lucena, que per desgracia seva ningú els va fer oposició, i no van  saber que fer amb l’ens que tenien a les mans, fins que la gran promesa de futur del partit, el senyor ? Iceta, ha entrat amb tantes idees noves i brillants, que si no l’aturen no deixarà pedra sobre pedra. D’entrada, ja ha mal dit i calumniat a tots els partits, i ara, ja diu en públic, el que pensa,  dels que no pensen com ell, que són gaire bé tots, que Catalunya està sembrant el germen del Nazisme. Jo ja soc  vell, però tractaré d’aprendre a quadrar-me i cridar a viva  veu Heil Hitler! He, que queda bonic?
Ara, vull aclarir l’interrogant darrere el nom, tractant de ser el màxim de respectuós possible,  i per a res del món voldria ofendre a ningú,  jo em pregunto; ell, és un senyor o una senyora? Si com va confessar, té tendència amorosa pels mascles, no hi ha algun error en algun lloc? Ho deixo a la opinió de cada ú, però si tothom fos del seu rem; no s’acabaria  la raça humana?
Per últim, dwgut que com a bon polític, segur que el senyor Iceta demanarà excuses i dirà que no volia dir el que va dir ben clar,  jo també dic que el que dic no ho volia dir i, si algú s’ ofèn, dono ja per demanades les corresponents  excuses. Oi que queda bé?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada