dimecres, 15 d’octubre del 2014

EL LEÒNIDES CATALÀ
He explicat en molts dels meus escrits, que per a mi, l’heroi més honest i sincer de  tota la història que coneixem, ha estat sens dubte el rei espartà Leònides. Quan ell es va parapetar  a les Termopiles amb només tres cents dels seus seguidors, era conscient que d’allà no en sortiria viu, donada la quantitat tant superior dels enemics perses que tenia davant. El que també tenia clar, era que amb el sacrifici d’ell i els seus, l’exèrcit grec, tindria temps de refer-se i reforçar-se, per a poder plantar cara als invasors, amb possibilitat d’èxit, com així va ser. Els tres  cents, van morir. Però, els grecs es van refer, i amb pocs dies, i  amb unes batalles horroroses, sobre tot la naval tant famosa de Salamina, varen eliminar l’enemic.
Avui, en Leònides Mas, ho te molt `pitjor. No són ja solament els incomptables exercits de Jerjes I, Rajoy, sinó, que les forces gregues, (politics catalans) estan molt més dividides, i en lloc d’un Efialtes  que es ven als invasors, tenim una gran quantitat de petits Efialtets, (Junqueras,  Herrera, Fernandez, i no oblidem els prohoms d’Unió que sempre juguen amb dues baralles, tals com Duran, Espadaler  etc.) que tots aspiren a ocupar el lloc de l’heroi, però no en el camp de batalla, sinó en el parlament. Per acabar-ho d’adobar, dintre la Grècia catalana, hi ha directament infiltrats grups  perses comandats per petits cabdills tals com la Camacho, en Rivera, i morralla d’aquest estil.
Possible resultat final? Doncs que Jerjes,- Rajoy es farà més fort a Catalunya, i Mas i els hoplites de bona fe que l’acompanyen, (Homs, Rull, Turull, etc.) moriran políticament,  i per a molts aprofitats encara quedaran com a dèbils quan no com a traïdors. Prego a tots els déus de l’Olimp, que m’ajudin a equivocar-me, i i que el resultat sigui un altre del tot diferent.
Ah! Sigui quin sigui els resultat, La Camacho, en Rivera i altres d’aquest perfil, continuaran essent “Mindundis” de la política. Sols enveja, odi anticatalà, i prou.

narsuri.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada