dissabte, 4 d’octubre del 2014

PENSAMENTS AMB PREGUNTA
Des que en un carrer lúgubre  de Barcelona uns mossos d’esquadra, aparentment van matar un home, tots els mitjans, però TV3 amb desmesura, diuen i repeteixen a cada instant, “L’empresari...” Jo em pregunto de que era empresari, i si la seva empresa era tant important, ja que mai en els altres cassos, els estimats informadors de TV3, posen tant interès en detallar la professió del difunt de torn. Perquè no ho aclareixen?
                                   ***                        ***
Que el robo o furt més descarat és una constants de bona part dels politics espanyols en general,  és una cosa que es digui o no, tothom pensa, i creu. Aquests dies es parla intensament dels politics dretans, i de molts financers dels que han saquejat les entitats bancàries i han arruïnat tanta gent, els quals, s’han lucrat d’unes targetes de crèdit que en diuen “negres”, i jo babau com sempre, no he aconseguit escoltar als que tant ataquen  quan el problema és Català, els justiciers polítics Alicia Camacho, alies “La morruda” ni al gran justicier  Albert Rivera alies “El despulladet maco”criticar ni poc ni molt aquestes pràctiques .Perquè serà?
                                 ***                      ***
L’altre dia deia jo en un escrit, que en Millo, te la costum de canviar de partit tot sovint. El que no tinc clar, és si canvia a mesura que va essent més intel·ligent, o quan el foten fora Ho sabeu vosaltres?
Igualment, La morruda, cada pocs dies surt amb un morro diferent. Es que la operen cada pocs dies, o que el morro va variant segons els estats  d’ànim de ella? Que en penseu?
                              ***                      ***
Ara, veia per “la nostra” la reunió de tots els alcaldes de Catalunya amb el president del país. Diu la noticia que n’hi faltaven una dotzena aproximadament. Us heu preguntat de quins partits i pobles són aquestos alcaldes?                 narsuri.blogspot.com.es
           
                                    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada