dimecres, 29 d’octubre del 2014

LLUMS I OMBRES   (moltes més) DE TV 3
Jo, que al principi tant havia esperat de la “Nostra”, i que tants desenganys m’he emportat amb el pas dels anys, per la baixesa moral de molts dels seus programes, aquests dies, en contemplar el programa 300, he sentit una gran alegria en veure una exhibició de honestedat, claredat, i simpatia,  en els últims programes d’aquesta sèrie, que són el que he vist. M’explico.
Estan acostumat a veure series com La Riera, El cor de la Ciutat, etc –per cert uns actors boníssims que fan que la gent s’ho cregui- però on en tots ells, es mostra tot tipus de baixeses, i tares morals dels protagonistes, que com a exemple de futur del nostre jovent no ajuden pas massa, i fa creure que els ser tarat moral és el més normal.   Ara últimament i per acabar-ho d’adobar el nefast programa del nefast i miserable presentador, el qual més que presentar el programa, el que fa, es parlar d’ ell, i mostrar totes les seves misèries morals, infinites, i també les físiques, que no són pas menys. El senyor Oscar Dalmau, que tal vegada per la seva lletgesa física i moral,  es deu trobar que si no és pagant, o per a la seva influència de personatge públic, no es deu fotre ni la espinada d’una arengada, vessa cada dia les seves misèries i frustracions sexuals, parlant de conys, humitats d’entrecuix, fal·lus, i gran infinitat d’altres paraules com no, “catalanes” rebaixant el que se suposa lliçons i entreteniment  per a nens i joves, a una dialèctica de barri baix, com deuen ser els coneixements i cultura d’aquest subjecte digne de compassió, o anihilació.
Abans de fer aquest escrit, he demanat a algunes noies de diferents nivells, la seva opinió d’aquest prohom, com a parella, i totes, totes, m’han dit que com a mascle, fa més por i fàstic que goig. Clar, que ell no ho deu ignorar, amagant-se darrera la seva llana, i tractant de fer més visibles amb unes ulleres de pam, aquells ullets que em prou feina són com caps d’agulla.
Tornant doncs al programa 300, tinc de dir que jo, i altres amb que n’he parlat, el trobem magnífic, i el seu creador i presentador senyor Tortajada, reuneix en  ell, la saviesa, amabilitat i simpatia, que requereix un programa d’aquest  estil. Igualment els seus assessors, mostren coneixements, i humanitat, sense la supèrbia o fanfarroneria de l’ esmentat Oscar, i altres “creadors d’opinió” -com si la gent fos beneita- de  la “Nostra”  i altres cadenes del  país.

nrsuri.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada