divendres, 22 de desembre del 2017

                                              RESSACA
Ja està. Ja sa acabat. Han guanyat el despulladet i la boniqueta, Recolzats per forces ocultes o no tant, i les males llengües, parlen d’una cadena de grans Superficies, d’una nacionalitat molt propera, que hi ha abocat els diners en gran quantitat  per a intentar desbancar una cadena nostrada que recolza el catalanisme sense complexes, i que dia a dia li pren mercat a l’altra. També diuen d’una firma escocesa, que ha untat molt a la Ariimadetas, però desconec els motius.
Fins aquí el que hi ha. Però ara, que? Que farà aquesta noia tant sàvia? No te majoria, i poques passibilitats de fer equip   amb els altres opositors. L’Iceta, que  després de tant b allar i dir: Jo, maricon? Si; tot el dia i a tota hora!  No ha aconseguit més que un nou escon, ho te molt fotut. En García (Albiol) totalment ensorrat, (i mira que té mèrit ensorrar quelcom tant llag) no deu saber com amagar-se. Els de la Ada i en Domenech, han fet un ridícul molt accentuat. Per cert; que s’ha fet den Franco (Rabell)? Tal vegada ple de vergonya si es que en té, se’n ha anat al Valle de los Caidos i s’ha amagat sota la pedra amb el seu homònim?  I, els de la Cup evidentment no farien costat a aquesta arrivista encuirassada.
Així doncs, Aquest grup d’arribistes sense ideals ni cultura política, un cop “guanyadors” però més sols que la una, i a partir d’ara, podran anar grallant allà  al parlament, i mai podran ser decisius en res, el que farà que els seus seguidors arribin a la conclusió que el que volien aquests saltimbanquis, era viure del conte i ja ho han aconseguit. Es clar que n’hi ha per dies, però mi jugo un pèsol que en les properes eleccions, fotran un catacrac que els posarà al lloc que els correspon.
En seguirem parlant

Narsuri.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada