dijous, 7 de desembre del 2017

                                              DROPOLADES DEL DIA
Aquest matí, escoltava a les persones que repetien menjar als indigents de la ciutat de Barcelona,  i dintre meu he pensat que aquella situació, era una mica injusta, ja que si, que donaven menjar a uns necessitats; però, i al ex ministre Soria no n’hi ha guardat? Hem de recordar que aquest pobre home no te cap mitjà de vida i per aquest motiu, el govern li ha hagut d’assignar un sou de subsistència  de 4.644 euros mensuals. Pobre home, oi? Sort que a España hi ha un govern JUST!

Ara, la tele mostrava, al gran (i mai mes ben dit) Garcia Albiol on amb la simpatia, bonhomia, i tendresa habitual, deia que la manifestació de catalana Bèlgica era una cosa esperpèntica. Com que a part de babau, soc curt d’oïda, i no m’aclareixo gaire, no estic segur del que ha dit, i si que la cosa esperpèntica era la manifestació, o la seva figura llarga i amb cara de babau, similar a un home.


També, i com no, La vivoreta Saez, hi ha fotut cullerada, hi ha dit que els catalans han pogut anar a Bèlgica gràcies a la magnanimitat del govern que ens autoritza a tenir passaport espanyol. Jo, si pogués parlar amb ella, li aconsellaria que no fossin tant bons, i a aquesta gen tant dolenta de  Catalunya, ens retiressin el passaport de l’Imperi, i ens haguéssim d’espavilar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada