dilluns, 11 de desembre del 2017

         PREDICCIONS INFALIBLES PER A EL PROPER 2018
Transmeses a l’autor per mitjà de via extra sensorial, pels acreditats, vidents, Nostradamus, Sant Malaquies, El Rector de La Bola,  el Vicari d’Olot, i una  monja camuflada, de la edat mitjana,  que no s’ha volgut identificar, però que feia cara d’entendre-hi molt.
En política, seguiran dominant la gent més roina d’Espanya incapaces de guanyar-se la vida treballant en un feina decent, cosa que la majoria d’ells desconeixen totalment.
Aquests polítics, els que més han robat al país que tant diuen estimar, seguiran tenint la sort de poder continuar entretenint el personal, amb el “problema” de Catalunya.
Per anar contra Catalunya, tots el partits polítics espanyols de dreta a esquerra, es posaran d’acord, malgrat les seves insalvables diferències i els seus odis. Catalunya seguirà essent la vaca lletera de l’Imperio.
Per a defensar-se dels polítics espanyols  contraris a Catalunya, els polítics catalans, es barallaran aferrissadament entre ells i contra la resta  de partits catalans com han fet sempre, amb gran alegria dels partits espanyolistes de dreta i esquerra que d’aquesta manera ja reben la feina mig feta.
El 14.000.000 que surten anualment de més, de Catalunya i que mai tornen,  seguiran donant  per a mantenir callades boques i consciències, però sense cap rendiment útil per la “Pàtria”
Anys endarrere, quan una persona feia el cap molt gros, i a sobre tenia alguns tics fora del comú, ballarugues incloses, amb tota la maldat, la gent els feien  sortir al circ. Ara, les coses han canviat molt, la gent es bona, i els posa de caps de llista amb moltes possibilitats de futur.
A Catalunya, encara sortiran nous partits polítics, de gent escratxera, barroera i inculta que pretendran ser els nous salvadors de la pàtria, tipus Colau, Domènech, Franco (Rabell), o com els argentins, Pisarelo, Dante i altres. Si els càlculs esotèrics no fallen en pocs anys a Catalunya hi haurà un partit  polític per cada cent habitants. Això, si, sen se cap poder, real, excepte el de cobrar cada més. El poder el continuaran tenint els Rajois i vivoretes de cupo.
El polític nacional de més “altura”, serà novament el “gran Garcia Albiol.
L’alcalde de Lleida degut a la seva gasiveria humana, s’anirà encongint i  arrugant i per assistir als plens, l’hauran de planxar i apuntalar.
La política més insignificant físicament parlant però políticament  parlant la de més odi i més verinosa, seguirà essent la vivoreta Saez.
A Madrid, ciutat bonica i alegre, amb gent acollidora i amable,  seguiran  tenint a la vegada la desgràcia i la sort  d’haver de suportar  a tots els polítics de mig pel o pseudo politics, vinguts dels quatre punts cardinals, els quals en ser tants i tan ben avinguts i amb uns interessos comuns que d’altra costat seguiran donant molta vida a la Ciutat.
Tots els catalans fracassats o ressentits (Que són molts) tals com Boadella, Sostres, Sopena, i un llarguíssim etc. Molts d’ells del PSC,   seguiran trobant a Madrid,un oasi  on deixar en  llibertat els seus odis contra la seva “ingrata” terra d’origen, amb gran aplaudiment de les camarilles que viuen de, però odien a Catalunya.
Els grans capitals nascuts i crescuts a Catalunya gràcies al treballs de segles  dels catalans humils, siguin bancs , caixes, o criadors de cava entre molts d’altres, seguiran escorrent l’embalum (bulto)  i al més petit perill deixaran a la misèria als que els han fet rics, sense perdre el somriure.
Els que dirigeixin el “Palco” del Bernabeu, seguiran rebent del govern d’en  Rajoi,  en Montoro i els seus, milers de milions per a refer-se de .les seves monumentals badades, sísmiques o no.
El partit polític més maligne i sense sentit d’Espanya, Cs, finançat per sectes religioses totalment contraries a la fraternitat cristiana i humana, i també recolzat per polítics europeus  tipus Junker i similars, seguirà fent tot el mal, possible, però hi ha una possibilitat de que es debiliti degut a que els seus grans líders, el despulladet i la bonica, el primer s’arruïni la salut prenent estimulants indeguts cosa que la seva cara  mostra més fefaentment cada dia, i que la bonica tingui d’agafar la baixa per maternitat.
Per cert. i parlant de Cs., no s’albira que el proper any, en  Girauta canviï  encara de partit, excepte que s’uneixi amb la Diez, ja que un altra  cambien de partit com si es tractés de cromos de futbolistes. Els Paramo, Carrizoza, Villacís i tants altres  “catalans” de pro, continuaran agafats a la mamella passi el que passi. No serveixen per a  res més.
Així serà si Déu no hi posa remei, però com va dir en el seu dia Axel Munthre, Déu, ja es vell, i repapieja. Pobres de nosaltres!
Un any més, Jordi Pujol guardarà silenci sobre el que coneix de la monarquia i del govern espanyol, i que podria fer caujre les dues institucions. Ni els que ens ho han predit, conèixen els motius d’aquest silènci.
Felices festes a tots!

Narsuri.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada