dimarts, 19 de desembre del 2017

             
                  JA SÉ QUE ES PERILLÓS DIR-HO
Amb la mala llet que porten davant el fracàs que ja intueixen,  sé que és perillós el que vaig a dir, però no ho vull callar.
El còmic ballarí miserable Iceta, es un home tant repugnant, que només de veure la seva figura amb aquell caparràs, ja fa venir ois! Només li faltava la ajuda del lladre, pillet i gandul d’en Borrell que ens vol desinfectar, per posar-lo sota terra.
La  nena maca Arrambadas, aquest producte de laboratori dels mateixos que recolze el PP, però que volen que els desencisats d’en Racoi, vivoreta i el llargasàs, tinguin on   posar el vot, ens promet que els mestres ja no tindran de saber català, ja que ella l’abolirà. Es tant sàvia, que per a ella no sols aboliria el català, sinó que ens taparia la boca.
El llarg de mida però no de “cacumen” el senyor Garcia,  seria més digne de compassió que rebia, si no representés a qui representa. Cada vegada que parla, fa un ridícul estrepitós.
Els tres, tenen en comú l’odi visceral a tot el que sigui català, i el que més anhelen, es destruir la catalanitat que ells mai han copsat, i convertir-nos en una regió de l’Imperio que segueixi pagant la festa, però que actuem i parlem com espanyols.
Total, que si algú els pensa votar, que s’ho faci mirar. Sols una persona molt ignorant, dolguda o molt venjativa pot votar aquestes tres deixalles de la societat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada