dimecres, 27 de juliol del 2016

BARCELONA, CAPITAL ARGENTINA.
Si, si no us sorprengueu. Per poc que esteu al  dia de les noticies, veureu que  les dues figures segurament  mes influents de la política catalana a la Ciutat Comtal, son dues eminències procedents de la Argentina, i que com la majoria d’argentins,  tenen orígens italians. (del Sud) El primer, Gerard Pisarello, es la ma dreta -i pot ser la esquerra i tot- de la gran política Ada Colau, la dels escratxes. Aquest senyor nascut a Tucuman el 1970, va arribar a Barcelona amb una ma al davant i una altra al darrera, i aquí, i amb diners d’aquí, ha aconseguit títols universitaris, i actualment és l’home que fa i desfà per sobre de tothom a l’ajuntament de la nostra capital.
L’altre, el senyor Dante Fachin, nat l’any 76  a  Bahia Blanca  a la Argentina, com l’anterior, també va arribar amb una ma davant, i l’altra darrere, però per motius que no conec, encara que ho va provar amb dues carreres universitàries, no en va acabar cap, (mals guanyats diners, oi? Amb tants milions d’autòctons, no n’hi hauria hagut cap que els aprofités  millor?) però això no obsta  perquè avui, sigui president del partit de moda aquí a casa nostra de nom traduïble segons necessitats, Podem, Podemos, etc, etc. Els del senyor Franco Rabell. Aquest senyor Dante, doncs, junt amb l’altre, del que ja hem parlat, són els que tenen més poder, i més gent que els recolza. No ens hauríem de preguntar que estan fent malament la gent del país en edat activa, perquè dos esdevinguts i que mai han produït cap guany en favor de la nostra pàtria s’hagin apoderat del poder en un país estable, venint d’un dels països més rics d’Amèrica on la gent es mor de gana degut a que mai han estat capaços  d’administrar-se amb decència?
Com que suposo que la gent prògre i intel·ligent després de llegir aquest escrit, ja s’afanyaran a titllar-me de xenòfob o altra cosa bonica  per a l’estil, els demano una mica de paciència per, a en uns dies poder explicar-los  la meva experiència en 83 països i 243 ciutat durant més de trenta anys, entre elles Argentina, i d’aquesta manera aconsegueixi que siguin benvolents amb un home tant limitat com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada