diumenge, 31 de gener del 2016

SUGGERIMENT AL SENYOR BISBE DE LLEIDA
Benvolgut senyor bisbe.
Degut al desastre de la caiguda del campanar de l’església del poble de Rosselló, que pel que sembla pertany a la vostre diòcesi, i encara que  soc conscient de no tenir la capacitat intel·lectual ni moral per aconsellar-vos, de totes maneres, penso que ho tinc de provar i fer-vos arribar la meva idea.
Pel que he escoltat, i llegit, sembla que la vostra diòcesi, no disposa de la quantitat de diners que fan falta per a la reconstrucció de l’edifici, i daquí, m’ha sorgit la idea. Veureu:
A la capital de les espanyes, i com vos deveu conèixer prou bé, hi ha la que en diuen13TV, o també dia la emissora dels bisbes, a la qual diuen que últimament els esmentats bisbes, hi veniu perdent uns 12 milions d’euros actuals que evidentment hi teniu d’anar posant. Aquesta emissora, te la barra, o millor dit la vilesa de desprès de la celebració eucarística diària on els vostres sagrats companys parles de fraternitat, amor i perdó, (ho he pogut veure moltes vegades) camviren radicalment de tema, i en un programa totalment, malintencionat i esbiaixat,  una colla d’animals malignes que podríem nomenat escurçons, escorpins, i altres éssers bestials perillosos, amb noms de Isabel Duran la gran promotora de tot tipus de calumnies, en Rodrigues, ex secretari del gran Aznar, fins a trànsfugues com  el gran sociata Bolaño, que com que a Catalunya ja no el poden veure ni es seus, ara, rendeix pleitesia a l’Imperi, també l’incommensurable altre gran sociata Leguina, i tants i tants “il·lustrats panxa contents que amb tal de cobrar i ser famosos, es vendrien pare, mare, i família tota, embruten i maldiuen tot el que per  ser de sentit català no els agrada.  Així doncs senyor bisbe, si en  lloc de mantenir aquest llast que us fa perdre els pocs creients que us queden,  (jo, i molts que conec, en formem part)  destinéssiu aquests diners que us paguem tots els que formem part de l’Imperio ens agradi o no, a pagar les obres del temple, no tindríeu aquest problema, i evitaríeu que els pocs creient que us queden s’acabin d’apartar.
Penseu-ho se eminència. Jo que vaig fer molts anys d’escolà, recordo molt bé allò que dieu que digué Jesús: Per les seves obres els coneixereu, i també que el mateix Jesús,  va taure els mercaders del temple a cops e fuet.

Narsuri.blogspot.com.es                                                Enviat per E-mail

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada