dilluns, 4 de gener del 2016

PREGUNTES D’UN IGNORANT A GENT MOLT SAVIA.
Si, a vosaltres gent de la CUP que us definiu com a anti capitalistes.
Ara, en el vostre dia de glòria, en el qual deveu tenir un orgasme col·lectiu en haver pogut derrotar al vostre gran enemic Artur Mas, i abans no us desperteu d’aquesta borratxera que us pot sortir tant cara, voldria fer-vos alguns preguntes per intentar poder-vos entendre.
Si com crec, sou coherents amb la vostra filosofia, haig de suposar que de cap de les maneres, deveu utilitzar diners en la vostra vida quotidiana, i per això m¡imagino quan dificultosa us deu ser la vida. Ja que; en no  usar  diner deveu fer bescanvi de productes, no? Pesant i fatigós oi?
Suposo també, que no deveu pas tenir altres signes del decadent capitalisme, com cotxe, moto o bicicleta, televisor, o telèfons mòbils, o “tablets”. Llavors, per a comunicar-vos entre els purs d’esperit, com ho feu? Amb tambors? Amb senyals de fum? O, teniu un mètode secret no contaminant pel capital?
I ara, sense conyes, i pensant en la vostra bondat i puresa, intel·lectual,  quant hagueu purificat Catalunya; intentareu convèncer a russos, xinesos, i tants altres països anti capitalistes  que deixin de crear tants i tants especuladors multimilionaris que tant mal fan a les vostres tant justes teories?
Tornant a Catalunya, que sens dubte serà el vostre Waterloo, Com és que poseu com alternatives d’en  Mas,  l’Oriol Junqueras, o en Romeva,  en lloc de les vostres grans patums, quals aquella dona grassoneta dels ulls clucs, Serra, (per cert, no està en edat de jubilació aquesta jaya?) o aquella fureta Gabriela, o algun de la tant alta i  variada gama de barbuts símbols tots ells de l’anticapitalisme? Ja us ho responc jo. Perquè com que de babaus, no ho sou pas, sou conscients que cap de la vostra cordada, seria escoltat per la gent normal d’Europa, i en canvi en Mas, l’Oriol o en Romeva, si que ho serien.

Mireu llumeneres: Jo, i milions de catalans i d’espanyols,  que durant anys ens hem partit l’esquena treballant, som sincerament anti capitalistes en el bon sentit de la paraula, quan als grans banquers i especuladors de borsa i altres, que mai han fet res de bona fe en favor del col·lectiu, però som conscients, que fan més pel comú les formiguetes amb el seu treball humil i callat que els tant famosos “Toros”  espanyols, que sempre ataquen, però quasi sempre acaben enforquillats. Escasses vegades, maten al seu “Matador” en el vostre cas, el capitalisme. Estaria amb vosaltres si mostréssiu verdadera bona fe i ganes d’aixecar Catalunya. Malauradament el  vostre sentiment, és més de venjança contra no se sap qui, (o si) que ganes d’arreglar Catalunya. Llàstima! Alguns us havíem cregut Narsuri.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada