diumenge, 3 de gener del 2016

FELICITATS FELIP VI.
El motiu de la felicitació, majestat, és que heu d’estar molt satisfet dels aliats que teniu a tot l’estat, a nivell nacional i a part dels de la crosta del PP que ja se suposa, teniu els antimonàrquics i republicans (He.he.he) del Partido  Socialista Obrero Español, més els seus epígons catalans comandats per persones tant emblemàtiques i senyeres com el carbassonet  Iceta, la Excelsa Chacón, i deu o dotze més.
Avui, però, us la dono la meva felicitació,  degut als nous aliats que us han sortit a Catalunya; els grans genis de la CUP. Qui us hauria dit majestat,  que poguéssiu tenir per aliats a gent tant preclara, tant intel·ligent i tant “progre” com  aquesta? Mai havíeu tingut tant en perill la vostra colònia catalana, i de prompte, ho miracle!  us surten uns nous  aliats que mai hauríeu somniat. Ara majestat,  podeu restar tranquil. Després d’aquest desastre per Catalunya, tres cents anys més de borbonisme no ens els treu ningú,  i els vostres fills, nets i renéts, per mitja dels Rajois, i Montoros  de  torn, podreu anar exprimint la nostra dissortada terra, i vos hi ells, podreu anar vivint com “reis” sense fotre brot, excepte esperar asseguts que els vostres lacais, us donis escrit els discurs anual, on ens podreu anar aconsellant i mostrant quan bé vivim baix la vostra ègida.
Degut a quant estupefacte he . quedat davant la decisió cupera de  refusar una oportunitat tal vegada única, no sabia reaccionar, i em preguntava com vos, majestat, podíeu tenir tanta sort. Per fi, se’m ha fet la llum, i he arribat a la conclusió: Si el Caudillo, hi era per la gràcia de Déu, i el vostre majestuós pare va ser imposat pel Caudillo, aquesta protecció teològica, deu haver arribat fins vos. Vet aquí, el què. No em queda dons, mes a fer que felicitar-vos, i atemorit i derrotat, ficar-me dins la closca  de la resignació, i dir-me a mi mateix. Déu, sabrà el que ens convé! O, allò que deia el meu avi en tornar esquilat de la Carlinada. Els carlins, que els mati Déu, sinó perquè els hi posava.

Narsuri.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada