dijous, 30 de juliol del 2015

SUBASTES DE MORRALLA.
Es conegut de sempre, que tots els grans comerços i magatzems, de tant en quant fan neteja de les restes de sèrie, que per la seva lletjor o baixa qualitat no ha pogut ser venuts com a articles normals. Aquests dies, sembla que els partits polítics,  estan per a aquesta labor, i s’afanyen a intentar traure’ls  de davant tot el carrall, de les seves llistes, i com a exemple, mirem uns quants noms, i recordem-los d’aquí uns mesos o uns anys.
El PSC, pel qual han passat totes les grans personalitats del món mundial, i al que ja quasi no li queda ni estoc de trastos, (en Ros, és trasto a part) intenta que l’ínclit Iceta, i el no menys patètic  Lucena, es facin l’Arakiri, amb els seus discursets de xarlatà de fira, que si no fessin riure, farien plorar. Us els heu mirat bé, a aquest duo? Que en penseu?
El PP, també crema els seus últims cartutxos, i proba de esborrar de la memòria de la gent, el que han estat un morro enganxat amb la
Camacho, o en Rodriguez i en Millo, que a part de cobrar, o tal vegada “tocarse los h....” cosa sembla que ja típica al PP, no coneixem que hagin fet res més de profit.
Iniciativa, Verds i no sé quantes coses més. També treuen a subhasta als únics i grandiosos Herrera, i Camats, que tant  bons són i tant han fet pel país. Clar, que l’Herrera, amb la bicicleta, al menys no ha contaminat.
Capítol a part, serien En Duran, i l’Espadaler, DUNIÓ que a part, un, de cobrar i viure com un marques allà a la capital de la reialesa, i l’altre dir de mil maneres diferents les deu o dotze frases que coneix,  tant mal han fet pel catalanisme. La pregunta del milió, seria: Amb aquest parell de llumeneres, quants votants tindrà Unió? Deu? Dotze?
En aquesta llista de salvadors de la pàtria, no podem oblidar de cap manera al “duo dinamico” format per la monja-no -monja Forcades,  i els seu no sé si frare o no Oliveres. Ella, es tant sàvia, que Catalunya ja se li queda petita, i te d’anar a salvar als de Gaza.
D’aquí a un any, passarem llista, i veurem on son tots aquests “Salvdors”


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada