dilluns, 13 de juliol del 2015

DIUEN QUE EN FELI IV, REBRÀ AL PRESIDENT MAS.
Una prèvia: Per defensar les mines que l’Alfons XIII tenia a el que ara en diuen Marruecos, als anys 20 del segle passat, el meu pare, noi d’uns vint anys, i molts, i molts d’altres, van ser miserablement enviats a lluitar en un lloc hostil, al que a ells, no se’ls havia perdut res. Molts, hi van morir, el meu pare, va tenir la sort de tornar amb allò que en deien “Les febres” la conseqüència del qual, va ser passar-se tres anys malalt, gaire bé sempre al llit,  ja que els medicaments de l’època no donaven per a més. Que l’Alfons XIII era un degenerat, és allò que en diuen públic, i notori. Que la república el va fotre fora també. Però com que gracies a aquella guerra, el militar Franco va passar de ser un simple tinent, a general, i va poder comandar la guerra “Civil?”, guanyar-la, i gaudir-ne durant quaranta anys, ja vell, es veu que va tenir un acte d’agraïment, i com que  l’Alfons, ja era difunt, li ho va agrir nombrant sense cap dret, al seu net, i hereu en totes les “virtuts de l’avi” al ínclit i avui jubilat Joan Carles. La cosa trista, és que això es va fer amb consentiments dels teòrics  anti monàrquics Felipe, Alfonzo, Boyer els socialistes catalans, etc. que eren els hereus de Prieto, Largo Caballero, i tants altres que havien fotut fora, al borbó. Total, una monarquia  injusta, i il·legal es miri per on es miri, però que els que n’han tret més suc, han estat els teòricament republicans, ja que un president de república el·legui’t pel poble, els hauria plantat cara, en canvi el borbó, coneixent la seva il·legalitat, s’ha dedicat a enriquir-se, caçar elefants, óssos, i tot  tipus d’animals de quatre i dues potes, i a viure que són dos dies.
Ara, la noticia: La setmana propera, el rei Felip VI, rebrà al president de la Generalitat, senyor Mas! Anem a veure.
Dels dos, quin d’ells ha estat elegit democràticament, i quin no? Pensem-ho una mica. No hi ha alguna cosa que no quadra aquí? Qui hauria de rebre a qui?
Si algú hem llegeix, que analitzi els politics espanyol que té Espanya, i em digui si no li venen moltes ganes ce votar independència? Narsuri.blogspot.com.es




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada