dijous, 2 de juliol del 2015

UNA FOTO QUE HO DIU TOT.
Veure a l’ ex rei d’Espanya, Joan Carles de Borbó, i Borbò (te molts borbons això, eh?) rodejat d’en Rajoy, d’en F: Gonzalez, l’Aznar, i en Zapatero, reunits dinant en un dels restaurants més cars del país,  aclareix més coses, que els milers d’articles i opinions que durant anys s’han escrit sobre el que han anomenat “La democracia española”.
Jo, que soc més vell que cada un d’aquests prohoms salvadors de la pàtria, recordo encara la cara d’haver passat gana den Felipe i l’Alfonzo, i no pas gaire diferent d’en i Zapatero. No eixís del Aznar i Rajoy, que com a funcionaris, sempre havien viscut de la rifeta, i l’enxufisme, el devien portat ja en el ADN.
Cas apart,  però no pas per elogiar, és el del excels, grandiós, i únic, l’hereu del tant injuriat i odiat cabdill d’España  “Generlisimo Franco”, en Joan Carles de Borbó, al qual jo recordo quan en la seva joventut, plorant amargament (Metàfora) ens deia de la seva pobresa absoluta. Ara les males llengües el fan home d’uns sis mil milions d’euros. Quin canvi, oi?
Ara doncs, que ja tenen tots el ronyo super cobert, no sabem si s’han reunit per veure si el repartiment ha estat just, o si s’ha de fer algun reajust equitatiu, entre ells.
Tornant doncs a la cosa de la democràcia, i veure aquests homes reunits, no us fa malpensar una mica? Si davant del públic, feien veure que s’escridassaven i es barallaven, la trobada d’avui; no és exemple que tot era una comèdia? Recordeu per exemple allò de: Vayase señor Gonzalez! O, Caldria recordar que el  PSOE  és un patit republicà? Clar, que veure l’altre dia a en Sanchez quasi embolcallat amb la bandera del rei Felip, ja mostra que de república res, i que tenim King per a molt anys.
Total. Els dos partits tradicionals, no són més que la pantalla de l’inmovilisme, i del ¿que hay de lo mio? Tindrem d’esperar que fan els nous barbuts, però no pinta bé, no. Fins ara els barbuts han fallat a tot arreu. Lenin, Trotski, Castro, el Che, etc, etc. Serà l’Iglesias el bo? Ai!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada