dimarts, 14 de juliol del 2015

QUI HO DIU QUE NO HI HA GRANS DONES?
Com que no tinc gaire memòria, no estic mai ben segur de les coses. Però aquesta la Colau, quan es dedicava a l’Escratxe, crec que havia dit més d’una vegada que mai acceptaria un càrrec públic. Queen penseu?

Per cert, una altra dona puntera, la alcaldessa de l’Hospitalet, ja s’afanya a crear hotels per suplir els que la Ada vol tancar. Les dues, són com diria el gran Obiols “D’esquerres i de progrés” però pel que es veu, no pensen igual.

Aquesta la Arrimadas, una gran política a la que no coneixien ni els de la seva escala  abans que “s’arrimés” amb el conillet Rivera, ara ja vol ser presidenta de Catalunya. Ànims! Arrimadeta. El futur es teu! Com que no ets pas lletja, si no assoleixes la presidència cosa certament  improbable, algú dels molt que t’han  vist, possiblement es decideixi, i facis una boda Avantatjosa.


De la gran Alicia, ja no en parlo. Són tantes les seves virtuts i es tanta la seva formosor, que no hi ha prous elogis per a fer-li justícia. Quan veig aquella cara angelical, ja perdo els papers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada