diumenge, 5 de juliol del 2015

DUO DINAMICO. EL
Posar qualsevol emissora de radio i TV  de dia o de nit, es estar obligat a escoltar de la ma dels deus de la comunicació, els dits creadors d’opinió, (Això ja ho diu tot) Els grans Cuní, - Amanerat, bonic, i polit com un cromo- el no menys gran Basté –lleig, pelat, grenyut, i espitragat- o la no menys immensa Mònica, a la gran quantitat d’Icetes, Lucenas, Navarros, Chacons, Herreras, Camats, Riveras, Camachos, i tants i tants i tants homes- i dones-  savis que tan estimen Catalunya, i tant ens, estimen als catalans.
Malauradament, a això, ja hi estàvem acostumats, i crec fermament que ca dia menys persones formals els fan cas. El problema nou, ha,ha. Se’ns presenta ara,  quan entre l’immens Duran, i el no menys grandiós Espadaler, -El duo dinàmic- s’han vist abandonats pels set, o vuit com a molt que el feien costat, i s’han quedat sols. Us juro, i no és broma, que escoltar a en Duran, em feia una certa malicia. Però ara... Aquest home de Sant Quirze, és ja per agafar els “trastos” com diuen  el toreros, i mirar  on fotre el camp. Mai com a ell, havia sentit dir i repetir tant poques coses i tant insubstancials, amb tanta “jeta” fent veure que s’ho creu, i que sap que diu. Estic segur, que quan acaba de dir tantes sentències absurdes, resta tant esgotat, que ni ell deu ser conscient del que ha dit. Només em pregunto; Quan deixin de posar-li càmeres i micros al davant, de que viurà? Perquè votants...
Bé, aquesta és la meva opinió.  Però si fos jo qui estes equivocat, que també podria ser; ja van pensant on fer-li el monument per passar a la posteritat com a tants altres prohoms catalans que tant bé han fet per la  pàtria, i que adornen places i carrers de nostre país?
Heu de reconèixer, que faria patxoca. Espadaler, l’Únic, el gran!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada