dimarts, 7 d’abril del 2015

DOS POLITICS CATALANS DE PRIMER NIVELL
Fa una colla de dies, que escolti el mitja  que escolti, o llegeixi el mitja que llegeixi, en qualsevol d’ells , no poden faltar  declaracions de dues persones que es dediquen a la política, com es podien haver dedicat a la astronàutica o a la cria de xampinyons amb el mateix èxit, o resultat.
Al primer que vull referir-me, és al senyor Espadaler, ministre de l’Interior. Bé, aquí en diem conseller, però la cosa és la mateixa. Aquest senyor, que segons el meu punt de vista de persona humil i no pas gaire culte, té més limitacions, que un elefant per guanyar el cent metros llisos.
Com ja he dit moltes vegades,  aquest conseller, te gravades a la memòria cinquanta o seixanta paraules “tècniques” que va deixant   fluir en totes les converses, tractin del que tractin, i d’aquesta manera sense dir res substancial,  queda com un “ministre” Ara els últims dies, ens obsequia amb la seva formosa “Faç” engalanada amb unes ulleres, que encara mostren més clara la seva saviesa i intel·lectualitat, Que maco,he? Amb politics com aquest, no farem pas massa drecera.
L’altra i no menys puntera política, és la excelsa i preclara senyora investigadora de “florer Camarguer” Alicia Sanchez Camacho, que tant estima Catalunya, i que tant lluita per la causa. Ha, ha,ha.
Aquesta senyora, (és un dir, ja que desconec si és senyora o senyoreta), cada vegada que obre la boca, es per insultar algú d’aquí, i sempre en favor del geni espanyol que té el comandament del país, i que passarà a la Història Universal, com un dels més grans estadistes. Clar, que ben mirat; de que viuria aquesta dona si no pogués xuclar la mamella política?
Per cert, i parlant de boca, aquests dies, he vist repetidament en un diari digital, dues fotos una al costat de l’altra, on l’autor de la publicació, mostra la semblança de la boca de les dues femelles, Jo, sincerament, si fora la protagonista de la dreta, posaria una demanda per calumnia a l’autor de les mateixes. Pobre gosseta, quina culpa hi té de assemblar-se amb la Alicia?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada