diumenge, 22 de febrer del 2015

RAMON ESPADALER
Ja he dit mil vegades el poc apreci que sento per UDC, agrupació que considero un  vertader llast per l’actual govern català i per les aspiracions nacionalistes dels Catalans. També he dit mil vegades, que si un dia els de CDC es decideixen a separar-se  d’aquest llast, els vots que perdran amb aquesta separació, els recuperaran amb escreix, amb la gent que per aquesta estranya unió no  els vota, i que els votaria si anessin sols. Però avui, la meva idea, és una  altra. Avui, vull parlar del senyor   Ramon Espadaler.
La meva humil i poc docta opinió, (però és la meva, que hi voleu fer?) és que aquest senyor deu tenir una ma divina o al menys molt misteriosa, que el va endollar en el lloc que ocupa dins el seu partit. No em puc imaginar que a UCD, no hi hagin persones més preparades, i que sàpiguen explicar millor les coses, o les facin més fàcilment entenedores per a les persones que no estem tocades de la divinitat com ho està els senyor Espadaler. La cosa que més em crida la atenció d’aquest senyor, és que crec fermament, que a part de no saber-se explicar massa bé, té un vocabulari molt curt, però, i aquí és on volia anar a parar, té unes trenta o quaranta  paraules  molt boniques apreses de memòria, i parli on parli i parli del que parli, ell, les va intercalant de manera metòdica  dintre les converses, i encara que ningú entengui gran cosa, ell, es queda més satisfer que un pèsol, pensant que ens deixa a tots convençuts.. Altrament, les seves aparicions públiques, són tan constants, i prolífiques, que encara  fan més palesa la seva mancança oral, i aneu a saber si cognitiva. Per això, moltes vegades, en sentir-lo penso no hi ha ningú amb més capacitat per  a ser portantveu?
Es de suposar, que un partit de tan ta solera, te de tenir dintre els seus afiliats persones molt més capacitades, però deu ser allò de qui mana, mana, i els demés a callar. Que pensaria en Carrasco i formiguera? O, inclòs em pregunto que deu pensar en Jacint Codina sens dubte un dels més honestos batlles de la nostra ciutat?
Per acabar-ho d’adobar, el president del parit, en  Duran i Lleida, sens dubte mólt més eixerit, viu tant ricament, (i  mai més ben dit) fa no sé quants anys en un  hotel de luxe allà  a la capital de les Espanyes, (pagant el poble, és clar) i a part de dir que si o que no i tot el contrari  a qualssevol tema, va putejant l’auditori, i ja li va bé que  el senyor Espadaler manegui les cireres aquí a “províncies”.
Narsuri.blogspot.com.es




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada