dimecres, 11 de febrer del 2015

QUINES COSES, HE?
Recordeu  que no fa pas massa temps vaig dir que la Ada se’ns havia “Colau”? Doncs bé, ara, ja es ben palès que s’ha colat. Ara, ja és la capdavantera d’un grup de redemptors que volen salvar de moment Barcelona, i no cal que dubtem que més endavant Catalunya. I si convé també Espanya. Clar, que veient la foto d’avui al diari Ara, acompanyada d’aquella colla de llanuts, i barbuts,  dels quals sabem poca cosa més de que són “activistes”(?) fa que tinguem una mica de prevenció i dubte sobre els resultats. La única cosa clara, es que ella i els tres o quatre que surtin elegits, i encara que hauran mostrat que no són gens rucs, ja tindran les garrofes assegurades. i com deia aquell, “Els Carlins, que els mati Déu; sinó perquè els hi posava” 
Malament, deu anar la cosa, i molta desorientació deu tenir la major part de la gent,  quan en un país, han de sortir tants salvadors. Mireu, que no és pas sols la Colau, i “Su Mariachi”. Ara, monges i capellans, surten com bolets  per salvar la pàtria. Sinó, mireu la Llúcia Caram, ( Ai, Caram,  Caram) que ve expressament d’Argentina per a alliberar-nos,oblidant que el seu país, un dels més rics d’Amèrica es model mundial de “lladres i pillets” . O bé la monja Forcades i els seu tàndem Oliveras, que diuen ser tant bones persones. Han de ser molt babaus o dolents els nostres polítics perquè quatre “Outsaiders”els vulguin prendre la feina.

Només com a resum, una pregunta: Si us haguessin de fer una operació quirúrgica una mica delicada; qui preferiríeu que us la fes? Un doctor en medicina? El guanyador dels cent metros llisos? O, el pallasso més simpàtic de tots els circs? No ens enganyem; fa més de dos mil anys, sembla que ja n’hi va haver un de redemptor que anava de bona fe, i ja sabem com va acabar.   Si els poders fàctics reals (Banca, encara església i algun altre) ho permeten, deu seu ser que tant Xurriburri, no els fan gaire por, i saben com dominar-los. Els que és clar, que segles endarrere,a mesura que va anar avançant la medicina, es van acabar els “Curanderos”, i bruixots, i com veiem en política ara tornen. Malament!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada