dimecres, 18 de febrer del 2015

AMOR DE GERMÀ (en aquest Cas pelític) AMOR DE CA.
Sentint les declaracions del cunyat den Jordi Pujol, el senyor Francesc Cabana, m’ha vingut aquest refrany a la memòria, i m’ha fet pensar, que reialment, l’enveja i el ressentiment, entre familiars, és una cosa molt comú. Aquest senyor, podia excusar-se dient que desconeixia de que anava el tema de la herència, i hauria quedat la mar de bé, però no, ell, va voler deixar clar, que ell, era una persona justa i incapaç de qualsevol mala acció, i en canvi el cunyat, aneu a saber que havia maquinat. Clar de ser socis a Banca Catalana, un va arribar a president de Catalunya, i l’altre, no. En fi...
EXCEL·LENTISSIMA SENYORA
Ara, venint amb el cotxe, he posat Catalunya Informació, on transmetien un debat del Parlament, i on la presidenta convidava a parlar a la mal educada, lletja i morruda Alicia Sanchez Camacho, i on deia: Te la paraula la excel·lentíssima senyora etc. etc. Només d’obrir la boca, aquella energúmena, s’ha posat a “despotricar”, i insultar com fa sempre, ja que ella, no en sap de dialogar, o discutir. Sols insulta. Els dels altres grups, contraris a en Mas, també l’ataquen i li descotxen els arguments, però cap d’ells, ho fa de forma tant grollera i de barri baix, com la representant de l’Imperi  Rajoianià.   Sentint-la, he arribat a la conclusió que s’han subvertit totalment els adjectius, i que si la Alicia és una persona excel·lentíssima, la gent normal que tinguem un mínim de decoro i educació, ens haurem de buscar una altra paraula o adjectiu, que ens distingeixi d’aquesta representació de Satanàs a la Terra. Amb politics com ella, el parlament català ha caigut molt baix. Vade retro, Alicia.
Aclariment:  Li dic lletja i morruda perquè és públic i i palès que es va fer operar. Si fos lletja de naixement, (que si que ho devia ser) mai em ficaria en els seus problemes físics.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada