dilluns, 16 d’octubre del 2017

            VERGONYA CATALANS, VERGONYA!
Després de veure el miserable tancament a presó de Sanchez i Cuixart, si algú encara tenia fe en la justícia, esperem que d’una vegada els quedi clar.
Fa molts anys, en un dels meus primers escrits, vaig dir que la llei, la fan les persones amb els ulls ben oberts, per a servir-se en els seus interessos, i a la justícia, li tapen la mirada amb una vena, perquè no es mori de pena i vergonya veient els papers totalment contraris a ella que li fan fer. Si després dels esdeveniments actuals a casa nostra algú creu encara en la “Democràcia” a la espanyola, que s’ho faci mirar, excepte es clar, si no es que aquesta democràcia  li abona els seu interessos o el seu compte corrent, o els dos a la vegada.
Avui, han quedat ben retratats aquests puristes de Catalunya si que es pot; ha, ha, ha! Amb els senyor Franco (Rabell) i el Coscubieleta al davant, el Domenex i la Colau, que si , però no, hi posen tantes pegues. De tots aquests, encara el que té més coll... es l’argentí Dante Fachin.  No parlem ja del gran i esgarrifós Iceta, que només de veure’l ja fa venir ois, acompanyat d’un tal Illa, refoç d’ ultima hora que amb els de sempre fan tant mal al nostre país només amb el fí de no perdre la mamella.
Vergonya catalans, Vergonya!

                   Continua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada