divendres, 20 d’octubre del 2017

                            CATALANS DE “SOCARREL”
La llista d’aquests trepes seria molt llarga, però em referiré als més significats, i els que porten més verí a la nostra concòrdia.
En primer lloc, te de quedar clar, es que de el que ens queixem la majoria de catalans, es de que ens fotin els caler’s (uns 14.000.000 d’euros anuals) per a construir autopistes al desert perquè el llangardaixos puguin prendre el sol amb tota comoditat, o AVES sense passatgers, amb tal de que els habitants d’aquelles  contrades es sentin obligats a votar en Racoi, la Vivoreta en Casado i un etc. de mai no acabar.
Doncs bé; la llista de “patriotes” catalans de socarrel,que més recolzen aquest sistema nefast per a nosaltres, són els grans savis següents començant per ordre de malignitat:   Rivera, Arrambades, Girauta, (que només ha canviat de partit quatre vgades) Carrizoza, Pàramo, i alguns roba peres més. Garcia, Millo, Rodrigues i menció especial pel la morruda i inseminada Camacho. I es clar, el més trist, l’ Iceta de grans dimensions caparrals, que navega més que camina dintre unes grans calces,  o aquest nou aparegut de cognom Illa o un altre que no recordo el nom que sempre que parla allà al parlament, ho fa amb cara de set ciències emprenyat. Quin paper més trist el del PSC, Llepant el cul  a en Racoi!
La llista podria ser molt més llarga i espero que els que ho llegiu, hi podreu afegir gran quantitat de noms  de la vostra pròpia collita.
Mireu; tinc 82 anys, i recordo els dies de la meva joventut que treballàvem com a consagrats per una molt curta compensació i mai,  mai havíem viscut moments tan tristos com els actuals. Els mal parits de l’època, (molts menys) eren  molt més discrets. No se’ns en fotien a la cara com fan ara aquesta colla de mal parits ganduls i aprofitats. Estic convençut, que si en Franco aixequés el cap de sota la làpida, s’esgarrifaria i es fotria un tret en veure que avui, hi ha mil endollats que no foten brot per cada lloc en el qual ell en permetia un o dos. Ho dic de tot cor, però crec la majoria de falangistes d’aquella època eren uns nens amb un lliri a la mà en comparació de tota aquesta morralla  que he anomenat.
Només per acabar, recordar que els EEUU, amb 333,2 milions de persones, té dos partits politics. Quants en té de partits l’Imperi espanyol amb 37 milions, la majoria pillets?

narsuri.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada