diumenge, 20 de desembre del 2015

LES EXCELÈNCIES DE TV3 “LA NOSTRA”
Com quasi sempre, m’assabento tard de les coses que passen al nostre país,  aquesta vegada, m’he assabentat de la gran proesa televisiva d’un grandiós presentador de nom Xavier Grasset. Aquest subjecte, que fa tres cents anys que roman en aquesta cadena i no s’ha fotut mai un “rosco” ni ha aconseguit la fama, es veu que l’altre dia va entrevistar  a un “heroi català” (eixí sembla que el va qualificar ell),  que la única proesa que se li coneix, es haver assassinat a sang freda a un vell milionari que no li va voler pagar un rescat monetari molt important.
No vull entrar en qui era la víctima, ja que no la vaig arribar a conèixer. El que es segur, que l’assassí, es converteix en acusador, jutge, jurat, i executor, sense cap llei o justificació que el recolzi, i aprofito per dir que crec sincerament que ningú te dret a llevar la vida a un altre.
Així doncs, aquests grans directius de la Nostra, una vegada més s’han cobert de glòria. Aquí, cal afegir-hi altres programes tant edificants com La Riera, on no hi ha cap persona normal i si tots tenen un munt de mancances, i vicis. En ser posada en escena per molt bons actors, encara ho fan més creïble. No podem oblidar tampoc, l’escatològic programa d’aquell secall llanut de nom Oscar, on ensenya tot  el més negatiu del idioma català. Com que mirant-lo ja se suposa l’èxit sexual que deu tenir, es desfoga mirant d’embrutar la nostra llengua.
Que això ho facin les cadenes privades, ja es trist, però ho paguen els anunciants. Però la Nostra la paguem nosaltres. Penós!
Narsuri.blogspot.com.es



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada