dilluns, 27 de juny del 2016

UNA ALTRA GRAN CAG... PERDÓ, VICTÒRIA DE  LA NOSTRA.
Ahir a la tarda, diumenge d’ eleccions, i en tornar de donar el volt, se’m va ocórrer engegar la tele, i com no, com que a la Nostra havien dit que donarien un avanç dels resultats, vaig posar aquest canal, i davant meu van aparèixer aquella trepa de panxa contents tant bonics i ben emperifollats, acompanyats de “grans tècnics” d’aquells que ho saben tot i mai la espifien. Menció especial, al gran Xavi Coral, persona de les més sàvies i formoses que mai han trepitjat la tele, acompanyat d’una col·lecció de decorats mastodòntics, que virtuals o no, deuen costar una fortuna.   Clar, que com que la Nostra, és pública, i paguem els contribuents,  no té importància.
El més trist, es que gaire bé com sempre, no en van encertar ni una, i al cap d’un parell d’hores de la exhibició de cretinisme col·lectiu, es va fer palès que no en tenen ni P.. idea i van fer el ridícul més estrepitós.

Sincerament. Els que donaven la cara, van quedar com cromos, però els directius de la Nostra, van mostrar una vegada més el fàstic que senten per als seus seguidors, i el menyspreu que tenen  per la clientela que te de suportar-los. Clar que si amb diner públic poden “aborregar” l’auditori amb un engendro tant ben fet com la Riera que fins els de Mediaset empresa privada dubtarien a oferir, que en podem esperar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada