dimarts, 7 de juny del 2016

QUIEN CON CRIOS SE ACUESTA, CAGADO SE LEVANTA
Aquest vell adagi, tant de “La Meseta”, ens dona avui testimoni de la seva veracitat. En posaré dos exemples.
1er. El govern de la Generalitat: I això ha quedat pales amb la unió contra natura d’una colla de polítics de partits més o menys centrats, (suposant que hi hagi polítics que en dir-los centrats volem dir que realment han entrat en política per a millorar la societat, i no per a millorar el seu propi “Estatus”) que a fi de tenir la paella pel mànec, s’han ajuntat amb la classe de politics(?) més dubtosa i carrinclona, com son els estrafolaris cupaires, que a més de no pas massa   agraciats (i agraciades, ep!) van mal vestits, i fan més basarda que goig, i que confessen impunement que van contra la societat establerta. Evidentment l’aspecte, és nefast, i no dic que facin pudor, ja que tinc la sort de no haver-ne tingut cap vora meu, i per ant no ho puc asseverar. El que si queda clar, és que a en Mas, quatre roba peres, li van prendre el pel fins a molt més curt que al zero. Ell, va plegar; ara, els anti sistema, es neguen a acomplir el que havien promès, i a sobre se’ls en riuen a la cara. Doncs que es pensaven?
2on. Ara, a l’ajuntament de Barcelona, manen la escratxera Colau, l’argentí Pisarello, i per a acabar-ho d’adobar, s’han ajuntat amb el sociata Collboni, que tothom coneix, i saben que per tal de tocar poder (i alguna cosa més?) com a bon socialista, es vendria l’anima. En aquest segon cas, no sabem quins d’ells es llevaran enmerdats i a costes de quins. El que és segur, es que els habitants del municipi capital, s’alçaran tos cagats, i tal vegada els esquitxos de merda envaeixin tot Catalunya.  
Només, una pregunta: Si us agüessin d’operar d’algun problema físic, qui preferiríeu que ho fes? Un metge especialitzat per dubtós que fora, o un  xarlatà de plaça d’aquests  que venen duros a quatre pessetes? Pobre Catalunya?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada