dilluns, 20 de juny del 2016

PENSEMS-HO BÉ!
Ara que amb pocs dies tornem a  tenir eleccions i si es que pensem anar a votar, cosa que ja no  mereixen la majoria dels polítics, valdrà la pena que meditem bé a qui ho fem.
Jo, no vull pas donar consells  ningú, però si recordar amb qui ens juguem els quartos.
El partit Popular, ja no val la pena esmentar-lo, ja que entre en Racoi, la vivoreta, la Camacho, i el de les aparicions celestials senyor Fernadez Diaz, ja es marquen per si sols, i tots coneixem quant ens estimen.
Al costat d’ells, tenim el PSC, que encara que es posin pell d’anyell, entre laMeritxell (?) Qui la coneix a aquesta gran líder? El carbassonet Iceta, i els milers, i milers de líders que han passat com una ventada en menys de cinc ants, tots tenen el fet comú de ser espanyolistes disfressats, i el que menys els importa és Catalunya, i únicament xuclar la mamella  del diner oficial tant fàcil.
Però Ara, per a més befa, s’hi han ficat uns quants (sort que no són gaires, i am la cara i la figura ja paguen) desarrapats, que sense cap cultura ni experiència de país, i sols amb odi a tot el que hi ha establert, estan fen el boicot més groller o com dirien els de la “meseta” totalment cútre a les institucions del país, i a alguns dels pocs polítics  que encara semblen de bona fe. Ai, CUP, que n’haureu  fet de mal amb la vostra tant curta –espero- existència! Ep! I  no obliden el Podem de la escratxera Colau.
Per últim i els més calcats al PP, els Ciudadanos, de l’angelical despulladet, Ribera i la “Dolça” Arrambades, Que, ai de nosaltres si arriben a manar algun dia!
D’ els partits que queden, si encara ens queda sentiment patriòtic, i molta ingenuïtat, no soc pas capaç d’aconsellar-ne cap. Que tothom s’equivoqui al seu gust.
En vista d’aquest panorama, un, ignorant i ingenu, es pregunta: Hi havia tanta tramoia durant el tant rebutjat franquisme? 
Ànim; un cop més, recordem als de  la Trinca: Que els botin, que els botin, que els botin! Mare meva!

Narsuri.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada